Борщ без термічної обробки: рецепт страви, яку не відрізнити від оригіналу

Автор: Анастасия Березовская

Приготування борщу займає кілька етапів. Але при постійних відключеннях світла та відсутності газових плит улюблену українську страву все одно приготувати реально – і на смак вона буде не гіршою за справжній борщ. Не треба буде ні смажити, ні варити інгредієнти. Як це зробити?

Борщ без термічної обробки: рецепт страви, яку не відрізнити від оригіналу - today.ua

Холодний борщ без варіння та смаження овочів – рецепт

Авокадо в рецепті грає роль картоплі, але, якщо у вас є заздалегідь відварена картопля, то можна покласти її. Або взагалі не використовувати авокадо, якщо ви не любите чи не вмієте обирати цей продукт.

Складові:

  • 400 г буряків
  • 300 г червонокачанної капусти
  • 300 г моркви
  • 1 великий апельсин (краще червоний, але необов'язково)
  • 2 стиглих авокадо (можна без них)
  • 1/2 лимона
  • 2 зубчики часнику
  • 2 л гарної води
  • 1/2 пучка кропу
  • Сіль
  • Перець
  • Сметана

Борщ без термічної обробки: рецепт страви, яку не відрізнити від оригіналу

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Капусту дрібно нашаткувати, трохи пом'яти руками, посолити і знову розім'яти.
  2. Сирий буряк і моркву нарізаємо на великій тертці. Додаємо до капусти.
  3. З апельсина і половинки лимона видавити сік і додати туди ж пропущений через прес часник.
  4. Авокадо нарізати кубиками. Дрібно нарізати кріп.
  5. У великій каструлі чи салатнику змішуємо овочі, апельсиново-лимонний сік, авокадо, кріп. Додаємо воду, солимо і перчимо. Все ретельно перемішуємо.
  6. Подавати з ложкою сметани.

Готово! Смачного.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як приготувати гречку без газу та світла – дуже смачний рецепт.

Головне