Млинці “Три склянки“: найбільш легкий та смачний рецепт страви на сніданок

Автор: Леся Ловіцька

Млинці "Три склянки" отримали свою назву через кількість основних інгредієнтів для тесту. Спробуйте приготувати сніданок для всієї родини за легким та смачним рецептом.

Млинці “Три склянки“: найбільш легкий та смачний рецепт страви на сніданок - today.ua

Млинці можна зробити з солодкою чи солоною начинкою, але головне - приготувати вдале тісто. Ідеальні млинці мають бути тонкими, ажурними та ніжними.

Інгредієнти:

  • склянка окропу;
  • склянка молока;
  • склянка борошна;
  • 2 ст. л. рафінованої рослинної олії;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • дрібка солі.

Приготування

Спочатку потрібно збити яйця з цукром та сіллю блендером до густої піни. Потім потрібно влити склянку окропу, продовжуючи збивати на невеликій швидкості. Коли маса збільшиться у кілька разів, влийте склянку холодного молока і збивайте.

Пшеничне борошно потрібно просіяти, а потім додати до рідких інгредієнтів. Перемішайте продукти до однорідності. В кінці влийте олію і залиште тісто на десять хвилин, щоб воно відпочило.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Для смаження млинців краще використовувати спеціальну сковороду з антипригарним покриттям. Розігрійте її разом з олією та вливайте ополоником порцію тіста. Розподіліть його тонким шаром, щоб млинець вийшов однорідним.

Обсмажуйте млинці на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків. На кожну зазвичай потрібно 1-2 хвилини.

Млинці “Три склянки“: найбільш легкий та смачний рецепт страви на сніданок

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готові млинці "Три склянки" можна їсти зі сметаною, варенням, джемом, шоколадом чи кремом. Можна використовувати начинки, щоб частування вийшло більш ситним. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати млинці по-англійськи – з лимоном та цукровою пудрою. У Великій Британії господині не використовують цукор у самому тесті, а додають солодкий компонент вже до готових виробів.

Головне