Today.ua

Торт із млинців до свята: 3 простих рецепти смачної і ефектної страви

Якщо млинців з різними начинками ви вже наїлися, а тепер хочеться чогось незвичайного, новенького, але щоб обов'язково смачного і красивого, то саме час приступати до приготування тортика.

Млинцевий торт «Грибний аромат»

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Для початку приготуйте необхідну кількість млинців за рецептом  на молоці.

Дайте млинцям охолонути, а самі займіться начинкою. Гриби дрібно наріжте і обсмажте на рослинній олії разом з подрібненою цибулею до готовності. Влийте сметану, додайте спеції, посоліть за смаком. Перемішайте і тушкуйте 15 хвилин.

Зніміть з вогню, дайте повністю охолонути і змішайте з натертим на дрібній тертці сиром.

Збирається млинцевий торт за аналогією зі звичайним багатошаровим тортом. Злегка змастіть дно великої круглої тарілки грибним соусом, зверху укладіть млинець, покрийте його шаром начинки. Потім знову покладіть млинець і продовжуйте, поки продукти не закінчаться. Верх торта можна прикрасити гілочками свіжої зелені.

Відправте блюдо в холодильник на 1 годину. Після чого млинцевий торт «Грибний аромат» можна подавати до столу.

Торт із млинців з рибою

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

У чашу блендера складіть половину зазначеної норми сиру, огірки, рибу, зварену до готовності і очищену картоплю. Всі компоненти слід довільно нарізати, додати до них трохи майонезу і подрібнити в однорідну масу.

Отриманим соусом переслоить заздалегідь приготовані млинці. Сир, що залишився, натерти на дрібній тертці. Рясно посипати верх торта.

Відправте блюдо в духовку і запікайте при середній температурі нагріву до тих пір, поки сир не розплавиться.

Млинцевий торт «Делікатесний»

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Очищену від шкірки і кісток рибу наріжте тонкими пластинками. Зелень промийте під проточною водою, дайте просохнути, а потім подрібніть ножем.

Збирайте млинцевий торт на великій тарілці. Кожен млинець змащуйте сиром, посипайте рубаною зеленню і укладайте смужки риби.

Верхній шар змастіть сиром і красиво викладіть ікру. Прикрасьте гілочками зелені.

Приємного апетиту!

Млинцевий торт можна приготувати до будь-якого свята, замінивши їм обридлі бутерброди і закуски. Млинці для такої страви можна готувати абсолютно різні. Наприклад, використовуючи оригінальні рецепти млинців з додаванням грибів та шпинату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ