Today.ua

Бездріжджові міні-паски: простий рецепт капкейків на Великдень 2023

Якщо ви не хочете мучитися з дріжджовим тістом, але хочете приготувати святковий десерт, то рецепт великодніх капкейків – саме те, що потрібно. Це проста у приготуванні страва, яка виходить дуже смачною.

Капкейки на Великдень - рецепт

Продукти повинні бути кімнатної температури, тому за пару годин вершкове масло і яйця потрібно дістати з холодильника.

Інгредієнти:

для тіста:

для глазурі:

для крему:

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо тепле масло із цукром.
  2. Продовжуючи збивати, вбиваємо яйця. Щоб яйця не розшаровувалися, можна додати ложку борошна.
  3. Мигдаль подрібнюємо в крихту і додаємо в олію.
  4. Борошно просіюємо і змішуємо з содою і корицею і добре перемішуємо з масляно-яєчною сумішшю.
  5. Яблука та груші дрібно нарізаємо і відправляємо в тісто.
  6. Запарюємо родзинки на 10 хвилин у окропі. Зливаємо, додаємо ложку борошна, перемішуємо та вмішуємо в тісто.
  7. По формах для кексів викладаємо тісто.
  8. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.
  9. Поки готуються кекси, цукрову пудру перебиваємо із лимонним соком до утворення білої глазурі.
  10. Окремо міксером перебиваємо сметану, сир та пудру.
  11. На готові кекси спочатку наносимо глазур, зверху крем і прикрашаємо різнокольоровим посипанням.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, для недосвідчених кулінарів ми пропонували приготувати найпростіший рецепт паски на Великдень, який завжди виходить пишним та ніжним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ