Лаваш - чудовий продукт для швидкого перекусу. Це ситна та легка у приготуванні страва, на яку піде в середньому 10 хвилин. Багато хто використовує для приготування начинки для лаваша майонез, проте це не найкорисніший продукт, до того ж є чудові альтернативи, які забезпечать страву не менш виразним смаком, але не завдадуть шкоди здоров'ю.
Що покласти в лаваш: сім найкращих начинок без майонезу
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Лаваш чудово поєднується з обсмаженими грибами з цибулею, до яких можна додати свіжу зелень, плавлений сирок і мариновані огірки.
- Також можна змішати сир із твердим сиром, часником, свіжою улюбленою зеленню та солоними огірками.
- Прекрасною начинкою в лаваш стануть шматочки слабосоленої червоної риби (форель або лосось), свіжого огірка та зелені.
- З морепродуктів також можна обрати креветки, які потрібно відварити, очистити від шкірки, роздавити виделкою, додати розм'якшене вершкове масло та видавити часник.
- Більш ситний варіант - змішати смажене/запечене/відварене куряче м'ясо, часник, цибулю, солоний огірок, болгарський перець, помідори і зелень.
- М'ясний фарш обсмажити разом із цибулею на сковороді, посолити, поперчити, додати солодкий перець і натерти твердий сир на тертці та загорнути у лаваш.
- Для начинки в лаваш можна відварити яйця, обсмажити з цибулею гриби, дрібно нарізати зелень і посипати все зверху натертим на тертці твердим сиром.
Смачного!
Пропонуємо вам також скуштувати просту та швидку страву з лаваша з фаршем у духовці. М'ясні рулетики в томатному соусі не залишать нікого байдужими.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal