Млинці стали одним із найпопулярніших сніданків для тих, хто любить смачну їжу та не боїться набрати вагу. Вони ситні, до того ж готуються з різними начинками. Кухарі розкрили секрети ідеального тіста– щоб млинці вийшли оксамитовими, тонкими та ніжними.
Солодкі млинці чудово поєднуються з чашкою ароматної кави або чаю. Вони смачні навіть без добавок. Щоб вироби вийшли ідеальними, потрібно дотримуватись правильних пропорцій інгредієнтів у тісті.
Для рецепту вам знадобляться дві склянки молока, два яйця, 1,5 склянки просіяного пшеничного борошна, три столові ложки олії, три столові ложки цукру, дрібка солі і пакетик ванільного цукру. Секретний інгредієнт, який зв'яже між собою всі компоненти тіста і не дозволить йому прилипнути до сковороди – окріп.
Важливо, щоб воду, молоко та борошно набирали однією склянкою. Борошна може знадобитися більше або менше - при необхідності його потрібно буде додати. Якщо млинці будуть рватись при смаженні, додайте кілька ложок борошна, після чого залиште тісто на десять хвилин.
Яйця потрібно збити з цукром та сіллю, а потім влити склянку молока. Використовуйте блендер із відповідною насадкою.
Потроху вводьте муку в рідину, продовжуючи інтенсивно збивати. Потім влийте другої склянки молока та олію. Окріп додається в останню чергу, продовжуючи змішувати інгредієнти, щоб не утворилися грудочки.
Змастіть сковороду з антипригарним покриттям олією, влийте порцію тіста і розподіліть його по розпеченій поверхні. Переверніть на інший бік та прогрійте на вогні. Гарні оксамитові млинці готові, смачного!
Нагадаємо, як приготувати млинці "Павутинка" – з оригінальним шоколадним візерунком.