Today.ua

Ажурний комірець і перлинні сережки: Олена Зеленська оригінально доповнила свій новий стильний образ

Олена Зеленська зробила новий вихід у світ. Зі свого офісу перша леді України дала інтерв'ю двом ЗМІ Південної Кореї – найбільшому інформаційному агентству Yonhap News Agency та провідній телекомпанії KBS. Вкотре дружина Володимира Зеленського показала, як можна цікаво доповнити навіть найнудніше офісне вбрання.

У кадрі 44-річна красуня-блондинка постала у чорному піджаку, проте непростому, а з цікавими стрілками на грудях.

Щоб її образ не виглядав надто нудно, під низ перша леді України одягла милу блузу із чарівним білим комірцем із перфорацією. Образ Олена Зеленська завершила ніжними сережками з перлинами, волосся залишила розпущеним, уложила на бічний проділ, надала локонам об'єм біля коріння і підкрутила кінці всередину.

"Була розчулена, коли журналісти сказали мені, що, хоч Корея – за 7 тисяч кілометрів від нас, їхні новини починаються з інформації про розв’язану Росією війну в Україні. Адже в Кореї вважають: у сучасному світі не місце війнам і чужої війни не буває – вона позначиться на всіх.… Переживши війну, ця країна (Південна Корея) явила світу своє економічне диво, ставши високотехнологічною та заможною. І, знаєте, мене це дуже надихає", - зазначила Олена Зеленська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Нагадаємо, Олена Зеленська у сукні зі стрілками показала найкрасивіше офісне вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ