Як смачно приготувати скумбрію, якщо маринована чи запечена вже набридла? Пропонуємо спробувати простий, але дуже смачний рецепт рибних рулетиків, які готуються у духовці.
Рулетики зі скумбрії - рецепт
Інгредієнти:
- 4 скумбрії невеликого розміру
- 50 г моркви
- 70 г твердого сиру або моцарели
- половинка цибулі
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 120 г 20% сметани
- італійські трави
- сіль за смаком
- приправа для риби
Спосіб приготування:
- Моркву очистити та натерти на дрібній тертці.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Моркву та цибулю обсмажити на сковороді.
- Сир натерти на великій тертці.
- У глибокій мисці змішати засмажку та сир, додати сметану, прянощі та лимонну цедру.
- Скумбрію почистити, розрізати вздовж, видалити кісточки. Відокремлені філе посолити та присипати приправами.
- На кожен шматок рибного філе викладаємо невелику кількість начинки та скручуємо рибу в рулет. Закріплюємо дерев'яною шпажкою або зубочисткою.
- Рулетики викласти у форму для запікання, змастити сметаною, присипати зеленню та викласти часточки лимона.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
- ЗСУ здійснили наймасштабнішу за три роки атаку безпілотників на Москву: у Росії погрожують відповісти "Орєшніком"
- Гетманцев вважає невтішними висновки щодо програми "Національний кешбек"
- Танки Abrams із Австралії прибудуть в Україну вчасно, - міністр Марлз
- В Україні підвищать зарплати чиновників: Верховна Рада ухвалила закон
Готово.
Пропонуємо також спробувати приготувати аджику без цукру та оцту: простий рецепт пікантного соусу на зиму.