На запитання про улюблену страву в одному з інтерв'ю президент України Володимир Зеленський зізнався, що найбільше любить яловичий стейк у тиндирі, хоча і рідко його їсть.
- Я взагалі люблю готувати м'ясо на грилі, хоча це теж дуже рідко роблю. Стейк в тандирі — моя тема: товстий шматок м'яса, повністю просмажений і не сухий, - так розповів про свою улюблену страву Володимир Зеленський.
Щоб приготувати улюблену страву Володимира Зеленського, познайомтеся з рецептом:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- Яловичину потрібно нарізати на порції завтовшки 2-2,5 см.
- Стейки потрібно висушити серветкою і натерти сумішшю солі та перцю.
- Тандир розігріти до 71°C і помістити в нього стейки.
- Через 10 хвилин перевірити стейки і перевернути.
- Допікати по необхідності, але не пересушувати (приблизно ще 10 хвилин).
- Вийняти м'ясо з тандира і дати йому постояти 5-10 хвилин.
- Нарізати і насолоджуватися смаком.
Приємного апетиту!
Фахівці Австралійського національного університету стверджують, що таке м'ясо корисно і навіть допомагає захиститися від розсіяного склерозу. Але є кілька умов. По-перше, дозволяється з'їдати не більше 65 грамів яловичини на добу. По-друге, важливо правильно готувати м'ясо: варити, тушкувати або запікати. По-третє, треба їсти багато овочів.
Раніше дружина президента України Олена Зеленська поділилася рецептом сімейного щастя.