Today.ua

Резиденцією “Межигір'я“ керуватиме помічник Мураєва

У середу, 29 травня, тендерний комітет Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) шляхом голосування обрав управителя резиденції президента-втікача Віктора Януковича "Межигір'я".

Управителем "Межигір'я" стало ТОВ "Скомпані", яке було створено в 2015 році.

Керівником компанії, статутний капітал якої становить 1 млн гривень, вказано Олексія Вороненка.

В конкурсі також брали участь громадська організація "Національний парк "Межигір'я" і ТОВ "Гаянський Геннадій Григорович".

Компанія-переможець запропонувала створення пляжів, дитячих майданчиків і фуд-кортів на території резиденції "Межигір'я".

Як повідомила у Facebook журналіст-розслідувач програми «Схеми. Корупція в деталях» Наталія Седлецька, Олексій Вороненко є помічником позафракційного депутата Євгена Мураєва.

Як раніше повідомляв Today.ua, колишній заступник глави адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов повернувся до України.

Пізніше він заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням колишнього президента Петра Порошенка у державній зраді, а також відмиванні коштів, легалізації незаконних доходів і несплати податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ