Today.ua

Реальний рейтинг Зеленського сьогодні не більше 15% - експерт

Реальний рейтинг президента України Володимира Зеленського на сьогоднішній день не перевищує 15%. Про це заявив політичний експерт, директор Інституту трансформації майбутнього Олег Соскін.

Політолог наголосив, що всі інші цифри, які сьогодні можна зустріти, - це не більше, ніж маніпуляції.

Соскін зазначив, що об'єктивні виміри рейтингів українських політиків в нашій країні відсутні, а соціологічні фонди, що і раніше відрізнялись продажністю і необ'єктивністю, сьогодні взагалі фактично не існують.

Також, за словами політичного експерта, сьогодні президенту України Володимиру Зеленському допомагає утримуватися "тотальне захоплення всіх гілок влади".

"Він контролює СБУ, Офіс прокурора, суддівський корпус, Раду і всі інші структури. Плюс - йде цькування свободи слова та знищення всіх незалежних ресурсів. ЗМІ бояться пискнути щось проти Зеленського, щоб не почалися репресії проти них під виглядом боротьби з корупцією", - наголосив політолог.

Соскін переконаний, що сьогодні главі держави грає на руку збереження економічної стабільності - перш за все, мова йде про зміцнення гривні.

А від масових експертів, за словами експерта, українців сьогодні стримує війна на Донбасі.

Нагадаємо, за даними соціологічного опитування, проведеного фондом “Демократичні ініціативи” ім. І. Кучеріва та Київським міжнародним інститутом соціології, після вступу на посаду президента рейтинг Володимира Зеленського впав на 2%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ