Today.ua

“Він ходив у військкомат“: Ольга Сумська розповіла, чи піде її 59-річний чоловік воювати на фронт

Ольга Сумська повернулася з Італії до України, де залишився її чоловік Віталій Борисюк. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка розповіла, чи ходив її коханий у військкомат, і як вона ставиться до того, що чоловіка можуть забрати на фронт.

За словами Сумської, її чоловік у перші тижні війни пішов у військкомат, щоб стати на облік. Акторові Віталію Борисюку 18 липня виповнилося 59 років, а отже, ще рік він вважатиметься військовозобов'язаним громадянином. Його можуть призвати в армію, але якщо це і станеться, то тільки тоді, коли мобілізують молодших чоловіків і з бойовим досвідом.

"Він ходив у військкомат, як і всі, хто зобов'язаний це зробити. І на той час, коли він прийшов, йому сказали, що поки що беруть лише військових. Він актор, але він спортивна людина, володіє зброєю. Якщо потрібно буде, то, звичайно, піде захищати", - зазначила Сумська в інтерв'ю.

На запитання, чи готова артистка до того, що її чоловіка відправлять воювати, Сумська відреагувала досить спокійно.

"Сьогодні кожна жінка думає про це. Звичайно, я переживаю. Але мої переживання ніщо, порівняно з тими жінками, які вже втратили чоловіків та чоловіки, які зараз в окопах", - сказала Сумська.

Раніше Ольга Сумська розповіла, чому її молодша донька Ганна навідріз відмовляється виїжджати з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ