Today.ua

ПриватБанк запустив тестову версію оновленого Приват24

ПриватБанк запустив відкрите бета-тестування нової версії мобільного банкінгу Приват24. Користувачі Android і iOS можуть зареєструватися за посиланням "клубу інноваторів Приват24" і встановити програму на свій мобільний телефон. У новому режимі додаток повноцінно запрацює наприкінці літа.

Для установки нового Приват24 необхідно зареєструвати в програмі тестування і, дотримуючись інструкції, встановити на смартфон додаток Beta by Crashlytics, а вже в ньому можна завантажити нову програму. Після запуску додатку на екрані з'являться картинки з невеликим описом можливостей нової програми, але їх можна пропустити, відразу перейшовши до вікна входу в систему.

Головний екран Приват24 показує доступні карти, а також меню швидких дій, через які можна поповнити рахунок мобільного, перевести гроші на карту, оплатити комунальні послуги, тощо.

Якщо потягнути головний екран від лівого краю, відкриється меню зі швидкими налаштуваннями. У ньому можна вибрати мову, тему оформлення, відкриття програми через відбиток пальців, відновити пароль, знайти відділення банку або зателефонувати на підтримку. В українській версії зустрічаються написи російською мовою. Найближчим часом розробники виправлять цю проблему.

У нижній частині екрана програми розташовані вкладки меню, перша — це головний екран, друга — сервіси, третя — архів останніх дій, четверта — сканер штрих-кодів, а п'ята — оповіщення. У меню "Сервіси" користувач знайде всі основні можливості, які зараз пропонує Приват24. У порівнянні з минулою версією вони не змінилися, але навігація по ним стала краще, хоча все ще залишається трохи заплутаною.

Користувачі, які протестували нову версію мобільного додатку від ПриватБанку, в цілому задоволені його роботою.

Як відомо, новий сервіс отримав абсолютно нове програмне забезпечення і більше не працює на цифровому ядрі Corezoid, розробленому раніше.

Today.ua повідомляв, що ПриватБанк запустив в Україні продаж автобусних квитків зі знижкою 10% при покупці через додаток Приват24 і оплаті з допомогою картки Mastercard.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ