Today.ua

ПриватБанк оновлює додаток Приват24: опубліковано перші фото

ПриватБанк анонсував вихід нової версії сервісу мобільного банкінгу Приват24 з оновленим дизайном, яка буде доступна всім охочим до кінця літа. Про це повідомив гендиректор ПриватБанку Петро Крумханзл.

За його словами, оновлений мобільний додаток Приват24 більше не буде використовувати цифрове ядро Corezoid, права на яке належать екс-власнику банку. Відповідно, сервіс отримає абсолютно нове програмне забезпечення.

"Загалом робота над запуском оновлення проходить у три етапи. «Перший – це закрите бета-тестування нової програми, і він вже триває. Другий етап починається в травні – це відкрите бета-тестування, яке проведуть за участю клієнтів. Вони зможуть вибрати для користування стару або нову версію програми. Після всього цього в кінці літа буде третій етап – повний перехід на нову систему", – розповів прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.

Керівництво банку пообіцяло, що користувачів попереджатимуть про глобальні технічні роботи, аби уникнути можливих збоїв у системі.

Нагадаємо, ПриватБанк став найприбутковішим українським банком у першому кварталі 2019 року. За даними НБУ, фінустанова у січні-березні отримала 7,612 млрд гривень чистого прибутку.

Today.ua повідомляв, що ПриватБанк дарує фрілансерам безкоштовні карти Visa з персональним дизайном. Замовити безконтактну персоніфіковану картку зможуть всі фрілансери та веб-майстри, які отримують перекази або виплати на картку ПриватБанку Visa і використовують карту для оплати покупок і послуг у будь-якій точці світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ