Today.ua

ПриватБанк не повертає клієнтам депозити: що потрібно знати

ПриватБанк не хоче віддавати клієнту кошти за депозитом, через що у фінустанові назрів скандал. За словами обуреного клієнта, банк закрив депозит і користується його його грошима надалі, при цьому не бажаючи повернути вкладену суму. Свій негативний відгук клієнт ПриватБанку залишив на сайті Мінфіну.

"Банк не віддає кошти за депозитом!!! Як приносити до них гроші — у них питань немає, окрема каса для віп-клієнтів, усміхнений операціоніст, а як забрати свої гроші — нахабна співробітниця, яка взагалі не сказала, що і як треба отримувати", - розповів обурений клієнт ПриватБанку.

У службі підтримки ПриватБанку клієнту відповіли, що найближчим часом його  проблему розглянуть і спробують якнайшвидше вирішити.

Згідно з інформацією на сайті ПриватБанку, при оформленні депозиту на суму від 250 тис. гривень і більше на термін 3 – 12 місяців вкладник може отримати надбавку до % ставкою 1% річних. Надбавка надається для вкладів: «Стандарт», «Джуніор» або послуги «Стандарт безподатковий». Якщо після закінчення терміну клієнт зніме частину або всю суму, автоматичне продовження не проводиться.

Нагадаємо, ПриватБанк потрапив у черговий скандал через незаконне списання коштів з рахунків клієнтів Приват24.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк почав затримувати платежі клієнтів, які відбуваються через термінал самообслуговування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ