Today.ua

ПриватБанк розповів, скільки українців розплачуються за допомогою смартфона

ПриватБанк навів статистику найбільш популярних оплат серед своїх клієнтів. Як повідомляє прес-служба банку, за рік українці стали в 1,5 рази частіше розраховуватися з допомогою смартфонів.

За даними ПриватБанку, в березні 2018 року в мобільній версії Приват24 було зафіксовано 8,9 млн. транзакцій, а за підсумками березня 2019-го кількість операцій, проведених через мобільний банк Приват24, становить більше 15,8 млн.

При цьому в ПриватБанку відзначили, що додаток Приват24 не є найпоширенішим методом оплати. Його випереджають термінали самообслуговування. З допомогою терміналів банку українці щомісяця здійснюють понад 29 мільйонів фінансових операцій.

За даними компанії Mastercard, кількість NFC-транзакцій з її картами за 2018 рік в Україні зросла в 90 разів.

Також стало відомо, що ПриватБанк запустив акцію, яка буде діяти до 15 травня 2019 року. Клієнти Приват отримають кешбек в розмірі 100 гривень за отримання або відправлення міжнародних грошових переказів за допомогою карт VISA. Щоб отримати доплату до переказу від ПриватБанк, потрібно спочатку зареєструватися в акції.
Раніше ПриватБанк запустив послугу онлайн-обміну валют в Приват24, мобільному додатку Privat24 і терміналах самообслуговування. Лише за перший день через додаток Приват24 клієнти купили понад 240 тисяч доларів та понад 55 тисяч євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ