Today.ua

“Потрібно було пройти приниження та знущання“: Повалій заговорила про концерт у Києві

Народна артистка України Таїсія Повалій, яка раніше в інтерв'ю розповіла про цькування в Україні, назвала причини скасування свого ювілейного концерту в Києві, який повинен був відбутися 10 грудня у Палаці "Україна".

За словами директора концертного залу Романа Недзельського, концерт Повалій не відбудеться, тому що не була дотримана процедура підготовки до заходу.

За версією Повалій, керівництво Палацу "Україна" просто злякалося агресії у відповідь на організацію заходу. Артистка вважає, що їй «дісталося» куди більше, ніж іншим українським колегам, які активно гастролюють по Росії, але вона відноситься до подій по-філософськи.

"Версія у мене одна. Люди виявилися не готові до агресії і просто злякалися співпрацювати зі мною. Протягом багатьох років я не вперше стикаюся зі зрадою. Я все розумію і ні на кого не тримаю зла. З приводу святкування ювілею нічого поки сказати не можу. Час покаже", — зазначила артистка.

Повалій додала, що їй довелося пройти "всі приниження і знущання", але вона зробила це з честю і гідністю.

Тим не менш, від ідеї виступити в Україні Таїсія Повалій не відмовилася – справа за локацією для концерту.

"Щодо концерту, я знаю, що мій слухач чекає його не менше, ніж я. Тому, тут вже відповідь локації, чи надати можливість шанувальникам моєї творчості в Україні відвідати мій ювілейний концерт", — зазначила співачка.

Раніше в інтерв'ю Таїсія Повалій вперше відверто розповіла про те, як вона живе останні роки з клеймом "зрадниці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ