Today.ua

Порошенко та Зеленський узгодили час і місце дебатів

Представники виборчих штабів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали угоду про аренду НСК "Олімпійський" 19 квітня з 9:00 до 00:00. Про це повідомили у прес-службі стадіону.

Петро Порошенко пропонує провести дебати на стадіоні з 16:00 до 18:00 години, після чого взяти участь у дебатах в студії "Суспільного", як передбачає законодавство. Його оппонент Володимир Зеленський наполягає на початку дебатів о 19:00. Сьогодні кандидати у президенти мають оголосити точний час.

"У другому турі в законі записано, що в останню п’ятницю перед днем повторного голосування з 20-ї до 21-ї години на «Суспільному» телеканалі мають відбуватися обов’язкові дебати між кандидатами. Закон, звичайно, не передбачає… тобто є норма — немає санкцій за порушення. Але законослухняні громадяни, особливо кандидати у президенти, зобов’язані дотримуватись закону завжди, а не тільки тоді, коли за його порушення передбачене якесь покарання”, — зазначив представник штабу Порошенка Олег Медведєв.

Кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати між ним та його опонентом, записавши для своїх виборців відеозвернення зі стадіону.

"Бронюйте негайно! Отримуйте електронний квиток на пошту. На одну людину можна зареєструвати лише 2 безкоштовні квитки", — йдеться у супровідному повідомленні.

https://youtu.be/ymIWrStTMec

Нагадаємо, 15 квітня, в студію "Свободи слова" замість кандидата Зеленського, якого запрошував на дебати в студію Порошенко, прийшов його радник, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

Раніше у штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського одноосібні "дебати" за участю Петра Порошенка 14 квітня на НСК “Олімпійському” назвали його агітаційним мітингом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ