Today.ua

“Попався“: На нардепа Мосійчука склали адмінпротокол

У п'ятницю, 12 квітня, представники Національної поліції склали протокол про адміністративне порушення на народного депутата від фракції "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука. Про це у своєму Фейсбуці повідомив радник міністра МВС Арсена Авакова Михайло Апостол.

За словами радника, на нардепа складено протокол за те, що Ігор Мосійчук, перебуваючи у Лубнах в Полтавській області 31 березня, у день першого туру президентських виборів сфотографував та виклав у соцмережі виборчий бюлетень з результатами власного волевиявлення.

Михайло Апостол попередив, що з даного приводу відбудеться судовий розгляд.

[gallery size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="55066,55067"]

У свою чергу "винуватець події" підкреслив, що своєї провини не визнає та збирається відстоювати свою правоту в суді.

Коментатори закликали відправити Мосійчука на "виправні роботи".

Окрім того, Ігор Мосійчук уточнив, що його не штрафували, а лише склали протокол про адміністративне правопорушення, а вже суд має встановити винен нардеп у порушенні передвиборчої агітації чи ні.

Нагадаємо, Олег Ляшко, як кандидат у президенти України під час виборчого процесу 31 березня порушив таємницю голосування, оскільки перед вкиданням заповненого бюлетеню до скринькі, продемонстрував його представникам ЗМІ. На документі помітно, що політик віддав свій голос за себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ