Today.ua

Половинчастий манікюр – трендовий нейл-дизайн 2023 року, який замінить класичний френч

Якщо вам вже набрид класичний французький манікюр, то саме час спробувати його альтернативу, яка стала трендом 2023 року. Нікого вже давно не здивуєш ні кольоровим, ні подвійним, ні навіть "невидимим" френчем. А ось половинчастий манікюр для багатьох виявиться чимось новим.

За назвою неважко здогадатися, що дизайн цього нейл-арту складається з половинок. Майстер переважно покриває лише одну половину нігтя, а іншу залишає без лаку. Все інше – на ваш розсуд.

Половинки можуть бути як вертикальними, і горизонтальними. Поєднання кольорів - найрізноманітніше. Це може бути як однотонне покриття, так і принт. Можна додати абстракцію або геометричний орнамент до манікюру.

Стилісти відзначають, що вертикальний манікюр половини все-таки користується більшою популярністю серед модниць. Він не тільки чудово виглядає на нігтях, але й візуально звужує і подовжує нігтьову пластину, роблячи пальчики витонченішими.

Таким чином, якщо у вас короткі нігті і ви хочете їх якось візуально подовжити, саме час звернути увагу на цей нейл-арт.

Половинчастий манікюр із горизонтальними половинками більше нагадує класичний френч. Однак відмінність у тому, що ніготь ділиться навпіл, а не на основну частину та кінчик.

Раніше повідомлялося, який милий рожевий манікюр можна зробити дівчатам на 14 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ