Відомий телеведучий каналу «Україна» Олексій Суханов зізнався, що навчився готувати хрусткі малосольні огірочки у своєї мами та бабусі, які дозволяли йому допомагати на кухні.
— Як тільки у продажу з'являлись грунтові огірочки, мама їх солила, - зізнається ведучий проекту «говорить Україна» Олексій Суханов. - Це було моє улюблене ласощі — варена картопля і малосольный хрумкий огірок. Цим сімейним рецептом я користуюся до сих пір. Правда, треба запастися терпінням — ці огірки робляться три години. Але, повірте, результат того вартий! Краще всього підійдуть звичайні грунтові огірки — їх вже можна придбати на ярмарках. Звичайно, можна взяти і салатні сорти, але вони будуть не такими хрусткими.
Інгредієнти розраховані на півтора кілограма огірків:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Приправа для моркви по-корейськи — 0,5 пачки; цукор — 100 грам; сіль — 50 грам; оцет 9% — 0,5 склянки; часник — 0,5 головки.
1. Моєму огірки під проточною водою. Щоб прибрати гіркоту, можна огірки замочити в холодній воді на кілька годин.
2. Кладемо нарізані на шматочки огірочки в миску. Туди ж висипаємо сіль, цукор і приправи. Часник чистимо і видавлюємо.
3. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Додаємо оцет і олію, знову добре перемішуємо і ставимо на 3 години в холодильник. Але краще все-таки пробувати огірочки на наступний день — вони виходять чудовими!
Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман поділився рецептом свого схуднення.