Today.ua

Погода на 14 листопада: синоптики розповіли, де в Україні буде найтепліше

Погода на 14 листопада обіцяє бути в Україні досить теплою як для останнього місяця осені. Опадів сьогодні також не очікується, однак на Закарпатті та в Прикарпатському регіоні можуть пройти дощі.

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що на противагу більшості країн Європи, 14 листопада температура повітря в Україні буде досить високою та складе від 8 до 12 градусів вище нуля на півдні. Ще тепліше буде на заході - від +13 до +19 градусів.

Вітер буде дути в південно-східному напрямку і обіцяє бути поривчастим, а іноді і сильним - від 7 до 12 метрів в секунду.

Погода на 14 листопада в різних містах України:

Повідомивши про погоду на 14 листопада, синоптик Наталія Діденко наголосила, що поки що не може дати прогноз погоди на Новий рік.

"Між іншим, мене вже вчора запитували, якою буде погода на Новий рік. Ти хоч один раз чи тридцять років пояснюй, що такі завчасні прогнози - практично марні, народ все одно живе майбутнім, у чому також є свій позитив. Тому поки що Новий рік просто плануємо, а погоді дякуємо, що така вона в нас зараз комфортна, як на листопад", - написала Діденко.

Нагадаємо, в Україні був побитий температурний рекорд листопада за останні 139 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ