Today.ua

Подарунок для книголюбів: Vodafone запровадив унікальну послугу за символічну плату

Vodafone запустив унікальну пропозицію для своїх абонентів, якого немає ні в одного з конкурентів. Йдеться про послугу Vodafone Books. З її допомогою абоненти мобільного оператора отримують доступ до величезної кількості книг на різних мовах за символічну плату 15 гривень на тиждень.

Абоненти Vodafone за допомогою цієї програми зможуть читати всі книжкові новинки як онлайн, так і оффлайн. Навіть тоді, коли доступ до інтернету буде обмежено, додаток працюватиме.

Використовувати Vodafone Books можна буде на трьох пристроях одночасно без будь-якої додаткової плати. Також в рамках програми є опція прослухати книги в аудіоверсії, не сплачуючи окремо за інтернет-трафік.

Для того, щоб підключити корисну послугу, потрібно завантажити додаток Vodafone Books в AppStore або PlayMarket, після чого відправити СМС-повідомлення з текстом 1 на номер 50010. Послуга доступна для абонентів усіх основних тарифних планів оператора Vodafone.

Раніше повідомлялося, що в компанії Vodafone стався технічний збій, через що одному з абонентів помилково продали 500 стартових пакетів за ціною одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ