Today.ua

“Плюси“ виправдалися за Зеленського у день тиші

У суботу, 30-го березня, у так званий "день тиші" перед виборами, на телеканалі "1+1" транслюватимуться проекти "Студії Квартал 95". Група 1+1 медіа виступила з офіційним спростуванням звинуваченням того, що телепрограма складалася на користь кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Програмна сітка телеканалу не адаптується під промоцію жодних політичних сил і не зазнає кардинальних змін вже кілька років, йдеться у повідомленні "1+1".

У свою чергу зазначається, що "Студія Квартал 95" є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів.

Крім того, серед передач, які стоять у програмі на 30 березня, "Розсміши коміка" та "Чистоньюз" - без участі кандидата, а випуск "Вечірнього Кварталу", який транслюватиметься 30 березня, є "архівним", де Володимир Зеленський виступатиме у якості актора, а не кандидата.

Медіагрупа вважає, що не порушує законодавство, показуючи Зеленського - актора, бо так само інші канали можуть транслювати події за участі діючого президента під час виконання обов’язків голови держави, наприклад, міжнародних зустрічей, зазначається у заяві "1+1".

Нагадаємо, за хвилину до Нового року на телеканалі 1+1 шоумен, продюсер і комік Володимир Зеленський заявив, що балотуватиметься в президенти України. Його виступ показали замість традиційного новорічного привітання глави держави Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ