Today.ua

Петиція про захист дітей від сексуального насильства набрала необхідну кількість голосів

Петиція про захист дітей від сексуального насильства, що була створена 27 травня, зібрала необхідні 25 тис. підписів. Відповідний документ розміщений на сайті парламенту. У найближчий час його має розглянути Верховна Рада.

У законопроекті пропонують 3 новації:

Хімічна кастрація – це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом певного часу.

"Для протидії «епідемії» сексуального насильства над дітьми в Україні необхідні зміни до законодавства. Ще два роки тому колектив авторів, який складається з адвокатів, представників поліції та прокуратури, лікарів, народних депутатів та кримінологів, розробив законопроект 6607, спрямований на захист дітей від сексуального насильства", - йдеться в тексті петиції.

Нагадаємо, електронну петицію з проханням скоротити кількість народних депутатів України з 450 до 100 осіб підписало більше 25 тисяч українців. Адміністрація президента має розглянути петицію протягом трьох робочих днів і оприлюднити відповідь глави держави протягом 10 робочих робочих днів після цього.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський відповів на петицію про звільнення з посади глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова, яка набрала необхідні 25 тис. голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ