Today.ua

Петра Порошенка виписали з лікарні: що відомо про його стан

Екс-президента Петра Порошенка 12 жовтня виписали з лікарні, де він проходив лікування від коронавіруса. Він дев'ять днів перебував в столичній клініці "Оберіг" в досить важкому стані. Ще пару днів назад його дружина Марина Порошенко говорила, що стан її чоловіка погіршився. Сьогодні стало відомо, що все найстрашніше вже позаду.

Петро Порошенко буде продовжувати відновлюватися після хвороби вже вдома. Разом з ним в стаціонарі проходила лікування 20-річна дочка Євгенія, у якій також виявили коронавірус. Її хвороба протікала в легкій формі.

Про те, що сьогодні Петра Порошенка виписали з лікарні, повідомили в його прес-службі. Докладної інформації про стан його здоров'я не надано, але відомо, що екс-президенту набагато краще. СОVID-19 у Петра Порошенка виявили після того, як він побував з візитами в двох областях України, а також гучно відсвяткував своє 55-річчя в столичному ресторані. 29 вересня він повідомив, що його тест на коронавірус виявився позитивним, і в цей же день припинив свої передвиборчі поїздки.

Раніше Марина Порошенко дала інтерв'ю Яніні Соколовій, в якому розповіла про погіршення показників аналізів Петра Порошенка. Дружина Петра Олексійовича 1 жовтня отримала результати тесту на коронавірус, який виявився негативним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ