Today.ua

П'яний співробітник ДВК розносив запрошення на вибори, плутаючи адреси

Співробітники Сватівського відділу поліції отримали повідомлення від 41-річного місцевого мешканця про те, що підозрілий чоловік розносить запрошення на вибори президента з невірними особистими даними громадян. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Луганської області.

На вул. Комінтерна оперативники, які прибули на виклик, встановили, що 58-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розносив по квартирах запрошення, плутаючи адреси громадян.

Поліцейські склали адміністративний матеріал за ст. 178 КУпАП "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді", що тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку на Луганщині студентам роздали безкоштовні квитки на концерт артистів, а потім висунули вимогу прийти на захід на підтримку одного з кандидатів у президенти або повернути вартість квитків.

Також ми писали, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області, зокрема в Луганську, Алчевську, Антрациті, Брянці, Голубівці, Должанському, Первомайську, Ровеньках, Сорокино, Кришталевому, вибори не відбудуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ