Today.ua

Оригінальний рецепт борщу від Ольги Бузової: у чому головний секрет страви

Багато зірок під час карантину спробували себе в нових ролях, а хтось навіть перетворився в примірних господинь. Ольга Бузова, наприклад, незважаючи на всю свою епатажність, заявила, що обожнює готувати борщ. Зі своїми шанувальниками вона поділилася рецептом страви, який відрізняється від традиційного. Давайте і ми спробуємо приготувати борщ за рецептом відомої телеведучої.

Особливістю цього рецепту є те, що бульйон готується на яловичій кісточці, а картопля не вариться, а смажиться.

Рецепт борщу від Ольги Бузової

Інгредієнти:

Для початку готуємо бульйон з яловичини і даємо йому настоятися півтори-дві години.

Чистимо овочі і картоплю. Буряк нарізаємо соломкою, злегка обсмажуємо на сковорідці і тушкуємо ще 15-20 хвилин.

Дрібно ріжемо цибулю, натираємо на тертці моркву і обсмажуємо овочі 5 хвилин на сковороді. Капусту дрібно шаткуємо.

Картоплю ріжемо на шматочки і обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки.

Дістаємо яловичину з бульйону, закидаємо в каструлю капусту, картоплю і цибулю з морквою. Коли бульйон закипить, солимо її і додаємо буряк. Знову кладемо в борщ м'ясо і варимо страву ще хвилин 20.

Коли борщ буде майже готовий, додаємо подрібнений часник і посипаємо страву зеленню.

Ольга Бузова радить подавати борщ з чорним перцем, сметаною, і житнім хлібом.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як готує сезонний борщ співачка Ольга Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ