Today.ua

Омлет з куркою і овочами: простий рецепт поживного сніданку для коханого чоловіка

Омлет - це чудовий варіант смачного та поживного сніданку. А найголовніша його перевага полягає в тому, що будь-який рецепт омлету не вимагатиме від вас багато часу, тому такою стравою можна щодня радувати свою другу половинку.

Якщо жінки, які стежать за своєю фігурою, досить часто готують собі простий омлет без м'яса або навіть без жовтків, то для "чоловічої" варіації пропонуємо розглянути рецепт страви, в якій буде достатня кількість різних поживних інгредієнтів.

Вам знадобиться:

Як приготувати омлет з куркою і овочами

Для початку обдайте помідори окропом, зніміть з них шкірку і наріжте великими шматочками. З болгарського перцю треба видалити плодоніжки і насіння, нарізати невеликими шматочками. Цибулю і кабачок дрібно наріжте.

В невеликій кількості рослинної олії потрібно обсмажити куряче м'ясо до напівготовності, додайте сіль і перець. Потім додайте цибулю, болгарський перець і кабачок, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте близько 5 хвилин. Додайте помідори і тушкуйте до м'якості перцю і кабачка.

Яйця збийте з вершками, додайте сіль і мелений перець за смаком. Залийте сумішшю овочі і м'ясо. Перемішайте вміст сковородки, накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 10-15 хвилин. Подавайте омлет, прикрасивши подрібненою зеленню.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати котлети по-київськи в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ