Today.ua

Оля Полякова зробила підтяжку обличчя новим методом

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова відверто ділиться з фанатами подробицями свого творчого й особистого життя. Нещодавно в Instagram-Stories українська виконавиця опублікувала відео, на якому показала результати РФ-ліфтингу обличчя. Полякова випробувала на собі нову косметичну процедуру і дуже рада, що знайшла спосіб, як зробити підтяжку обличчя без хірургічного втручання.

"Так, я тільки що зробила на одну частину обличчя РФ-ліфтинг. А на другу не робила. Ось дивіться, наскільки у мене тут щічка підтягнута, і наскільки тут вона трошки підвисає. Тобто я бачу реальний результат. РФ-ліфтинг – сила", – прокоментувала Оля Полякова результат процедури.

Одразу після косметичної процедури Оля Полякова вирушила на зйомки. Однак селфі після ліфтингу знаменита артистка з шанувальниками поки не ділилася.

Раніше Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію з Володимиром Зеленським, у підписі до якої привітала шоумена і кандидата в президенти з перемогою в першому турі виборів. Фанати зірки неоднозначно відреагували на публікацію Полякової, зазначивши, що "вибір Ольги Полякової очевидний, так як Зеленський її зробить міністром культури".

Today.ua повідомляв, що свій новий кліп на пісню "Лед тронулся" Оля Полякова присвятила дітям. Прем'єра кліпу відбулася 8 березня. Режисером відеороботи став Алан Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ