Today.ua

Оля Полякова розсмішила шанувальників незвичайним жартом

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова демонструє відмінне почуття гумору. На цей раз Полякова розсмішила шанувальників у мережі колоритним жартом.

Суперблондинка опублікувала на своїй сторінці в Instagram кадр з нового випуску телешоу "Дивовижні люди", в якому Полякова емоційно коментує виступ чергового героя. Мабуть, Олю Полякову так вразило побачене, що вона, не підбираючи слів, забавно прокоментувала: "Щоб на мене кицька чхнула".

Незвичайне висловлювання Полякової дуже розсмішило шанувальників в Instagram. Шанувальники оцінили колоритний жарт від зірки. Тепер вони теж будуть так висловлюватися, побачивши щось дивовижне, і дякують Олі за прекрасний настрій.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Щоб на мене кицька чхнула ? #дивовижнілюди - вже цієї суботи о 21:00! ☝️#оляполякова #каналукраина @kanalukraina

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Раніше Оля Полякова презентувала кліп на пісню «Лед тронулся», який присвятила дітям. Режисером кліпу виступив Алан Бадоєв. Нова відеоробота суперблондинки Полякової набрала майже 1 400 000 переглядів на YouTube.

«Кліп «Лед тронулся» присвячений дітям! Адже для них ми, незважаючи на всі наші помилки та поразки, найкращі, найважливіші, найголовніші люди, тільки для них ми справжні королі і королеви!» – розповіла Оля  Полякова.

https://youtu.be/xRcj_SqWhE4

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ