Today.ua

Оля Полякова оголосить назву своєї партії: стала відома дата

Українська співачка Оля Полякова, яка отримала від Держкіно кошти на фінансування свого першого фільму, невдовзі зареєструє у Мін'юсті власну партію, про яку зірка вже не раз розповідала у ЗМІ. Цю інформацію підтвердив продюсер співачки Михайло Ясинський.

Назву новоствореної партії Полякова оголосить вже в листопаді. За словами продюсера, співачка не брала участь у цьогорічних парламентських виборах, тому що створення партії — це "питання не одного дня".

"У листопаді відбудеться прес-конференція, під час якої Оля назве дату реєстрації своєї партії і оголосить її назву. Тобто, в найближчі місяці ми оголосимо про наші плани і завдання так само голосно, як заявили про політичні амбіції однієї з найбільш харизматичних жінок країни", - сказав Ясинський.

Також продюсер зазначив, що назва партії буде обрана після проведення фокус-групового дослідження, яке заплановане на жовтень. До її складу, за попередньою інформацією, будуть входити лише жінки.

Нагадаємо, на початку червня під час свого виступу на Форумі Жіночого партнерства Оля Полякова закликала всіх жінок до об’єднання, метою якого є боротьба з гендерних шовінізмом в країні і депопуляцією українського народу, зміна старих облич у владі і відповідальність за прийняття рішень можновладців.

Тоді співачка наголосила, що особисто буде формувати сильну та талановиту команду жінок, з якою в майбутньому зможе рухатися далі.

Today.ua повідомляв, що Оля Полякова виступить продюсером нової стрічки під назвою "Зірки за обміном", у якій також зіграє головну роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ