Today.ua

Олена Зеленська в піджаку з ефектом стрункості затьмарила красою на зустрічі з американцями

Володимир та Олена Зеленські прибули з офіційним візитом до США і, звичайно ж, чимало уваги прикуто до першої леді України та її зовнішнього вигляду.

Учора дружина українського президента виступила на Генасамблеї ООН, розповівши про злочини російської армії в Україні та важливість захисту ментального здоров'я.

"Сьогодні на полях Генасамблеї ООН відбувся спеціальний захід «Боротьба за майбутнє, українські діти у війні». Мала можливість звернутися безпосередньо до Генсека ООН і попросила докласти особистих зусиль для того, щоб українські діти припинили страждати від дій агресора. Від ракет, викрадень, катувань, від фізичного, морального й особливо від сексуального насильства. Важливо, що дискусія зібрала високопосадовців і політиків багатьох країн, адже випадки такого насильства мають бути відомі світові, а російські злочинці, які його вчинили, мають були відображені в списку «ганьби» наступного року в щорічній доповіді ООН", - наголосила Олена Зеленська.

45-річна екс-сценаристка студії "Квартал 95" з'явилася на публіці у чудовому костюмі брюки з родзинкою. Її вибір упав на широкі штани зі стрілками та подовжений піджак із цікавою деталлю. Чорний жакет класичного чорного кольору підкреслив струнку фігуру першої леді, а контрастна смуга, що йде по контуру лацкана і вниз, створила вертикаль, яка візуально зробила Олену Зеленську ще худішою.

Образ дружина Зеленського завершила чорними туфлями човниками та милими сережками із перлинами. Волосся вона злегка підкрутила в стилі 20-х років і залишила розпущеним, уклавши на бічний проділ.

Нагадаємо, Олена Зеленська у бежевому вбранні з накладними кишенями та у намисто прилетіла до Нью-Йорка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ