Today.ua

Олег Винник та Тіна Кароль виступатимуть безкоштовно: названа дата

10 липня канал "Україна" влаштовує безкоштовне відкрите шоу "З Днем народження, Україно!". Святковий концерт до Дня незалежності, в якому візьмуть участь популярні українські артисти, можна буде безкоштовно послухати в Маріїнському парку. Перші імена артистів – це Тіна Кароль та Олег Винник. Музичне шоу цього року здивує глядачів високотехнологічними постановками та неординарними світловими художніми рішеннями. Основну сцену зведуть на майданчику КВЦ "Парковий".

- Сцена буде "парити" над Дніпром, - говорить директор Департаменту розважальних програм телеканалу "Україна" Анатолій Сябро. - Весь Маріїнський парк буде залучений в яскраве святкове дійство. Улюблені пісні головних зірок України створять неймовірну атмосферу концерту під відкритим небом.

Шоу "З Днем народження, Україно!" розпочнеться о 20.00. Вхід на концерт безкоштовний. Всі бажаючі зможуть поспостерігати за концертом на майданчику з Маріїнського парку.

Наапомним, 21 червня популярний український виконавець Олег Винник виступив на стадіоні “Метеор” у Дніпрі. Артист порадував свою численну аудиторію найвідомішими хітами і подякував усім жінкам за те, що дарують йому натхнення. Під час концерту артистові довелося перервати свій виступ. Раптово він зупинив музику і оголосив, що хтось із глядачок загубив паспорт. Артист назвав ім’я дівчини і попросив її вийти на сцену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ