Today.ua

Один із кандидатів “Голосу“ відмовився від участі у виборах

У суботу, 29 червня, Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати Олександра Курдидика, який був 11-м номером у списку партії Святослава Вакарчука "Голос".

"Олександр Курдидик, наш кандидат за партійним списком, був вимушений відмовитися від участі у виборах через проблеми зі здоров'ям", - йдеться у повідомленні прес-служби партії, де наголошується, що команді Святослава Вакарчука дуже шкода втрачати в майбутній парламентській команді досвідченого юриста.

У той же час у "Голосі" наголошують, що з розумінням ставляться до його рішення та розраховують на його досвід, знання та мудрість у якості радника.

Зазначимо, що Олександр Курдидик – юрист і партнер DLA Piper, спеціалізується на корпоративному і банківському праві. Має значний досвід роботи у сферах енергетики, транспорту й телекомунікацій.

Нагадаємо, що раніше ”Голос” виключив з виборчого списку двох кандидатів через зв’язки з партією “Опозиційний блок” і “Український вибір” Віктора Медведчука.

Як раніше повідомляв Today.ua, телеведучий і шоумен Сергій Притула заявив про бажання балотуватися у Верховну Раду за списком партії “Голос”, в якому опинився на 30-му місці.

Нагадаємо, що у Вакарчука назвали головні вимоги до кандидатів в народні депутати від “Голосу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ