Шоколадну нутеллу люблять не тільки діти, але і дорослі. Її можна намазувати на хліб, крекери, загортати в млинці, або їсти ложкою з банки. Приготувати смачні ласощі з натуральних інгредієнтів можна у себе на кухні. Рецепт приготування нутелли настільки простий, що допомогти вам зможуть навіть діти, для яких на карантині спільне заняття з батьками буде тільки в радість.
Рецепт приготування домашньої нутелли
Інгредієнти:
- Фундук — 2/3 склянки
- Згущене молоко — 3/4 склянки
- Шоколад чорний — 1/2 склянки
- Мед — 3 ст. л.
Для початку потрібно підсмажити фундук на сухій сковороді або в духовці протягом 10-12 хвилин. Коли горіхи охолонуть, їх потрібно подрібнити в блендері до отримання однорідної маси. Збивати доведеться довго, не менше 5 хвилин.
Потім змішайте в каструлі нарізаний шоколад, мед і згущене молоко. Розтопіть всі інгредієнти на водяній бані, добре помішуючи.
Додайте горіхову масу до шоколадної пасти і збивайте протягом 2 хвилин. Остудіть. Перекладіть нутеллу в скляну банку і зберігайте в холодильнику.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати ароматний торт "Капучіно" з додаванням кави і фруктів.