Today.ua

Козловський прилюдно нахамив Олі Поляковій

Віталій Козловський грубо образив у Мережі суперблондинку вітчизняного шоу-бізнесу Олю Полякову. Скандал між зірками розгоряється і набирає обертів. Що ж спонукало завжди такого толерантного до жінок Віталія Козловського до відвертих грубощів?

Призвідником "зоряної війни" став ведучий шоу LUX CHALLENGE, яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, Слава Дьомін.

Ведучі шоу, Слава Дьомін і Таня Татарченко, запросили до себе співака Віталія Козловського. Гість на пару з ведучою Татарченко, мав пройти чотири випробування. Хто з них набирає більше балів, той і перемагає.

Одним із завдань Віталію Козловському дісталося - написати коментар в акаунті когось зі знайомих зірок від свого імені. Причому це обов'язково мала бути жінка, і неодмінно та, яку обере ведучий. Козловський мав їй написати:

"Ну ти і страшна. Видали це фото".

Дьомін обрав Полякову. Козловський пробував комизитись, заявляв, що не може так образити жінку. Однак ведучий був невблаганний.

Тож довелося співакові написати це своїй колезі. Судячи з того, що тепер цього фото в її акаунті немає, Оля Полякова перейнялася коментарем і фото видалила.

Ще одним випробуванням для Козловського став "дзвінок другу". Віталію довелося телефонувати Наді Дорофєєвій. А от про що він попросив зоряну колегу, і як вона на це відреагувала, можна дізнатися з випуску програми в YouTube.

Крім того, там можна бути побачити, як ведуча Таня Татарченко лиже п'яти Козловському, а заодно подивитись, чи ретельно співак їх миє – все-таки коронавірус на дворі.

Нагадаємо, на днях у прямому ефірі з Анною Сєдоковою Оля Полякова зізналась в іншій своїй біді: її старша донька Маша стала некерованим підлітком – учорашня мила дитина грубіянить  і курить. І тепер прийшла нова біда, звідки зірка й не чекала: Козловський написав, що вона страшна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ