Today.ua

Новий рік без снігу: синоптики оновили прогноз погоди на зимові свята

Прогноз погоди в Україні на Новий рік і Різдво порадує українців, проте любителі снігу можуть засмутитися, адже цього року на новорічні свята буде сухо. У деяких областях можливі дощі, але на більшості території країни синоптики прогнозують без опадів.

Ще пару тижнів тому українські синоптики прогнозували на новорічну ніч крижаний дощ зі снігом, але зараз прогноз змінився.

Згідно з ресурсом Gismeteo, грудень столиці буде аномально теплим, і новорічна ніч цьому не виняток. 30-31 грудня синоптики прогнозують дощ. Денна температура буде плюсовою - 2... -4 градуси, вночі - близько нуля. З 1 по 2 січня можливі незначні морози, а ближче до Різдва у деяких регіонах потеплішає до +9. Згідно з прогнозом, 6-7 січня вдень стовпчики термометрів піднімуться до +4... +6 градусів, вночі опустяться  до -2.

Прогноз погоди на ресурсі Accuweather підтверджує, що 31 грудня буде тепло і без опадів. Однак, за їхніми даними, вночі на Новий рік буде холодніше - до -3 градусів, а 1 і 2 січня йтиме дощ з мокрим снігом. А вже із 4 січня знову буде плюсова температура і без опадів.

Раніше народний синоптик Леонід Горбань прогнозував, що під кінець грудня в Україну прийде похолодання. На Новий рік снігу не буде, нічна температура опуститься до -3... -4 градусів, а на Різдво нічні заморозки досягнуть -13 градусів, вдень буде до -8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ