Today.ua

Новий місяць у квітні: в який день потрібно загадувати бажання і відмовлятися від зустрічей

Новий місяць у квітні відбудеться в четвер, 23 числа, о 5:26 ранку за київським часом. За словами астрологів, у цей день необхідно загадувати заповітні бажання, починати нові справи і обмірковувати плани на майбутнє.

Астролог Влад Росс зазначає, що в період з 19 по 22 квітня між Сатурном і Сонцем утворюється жорсткий квадрат, тому у світі можливі катастрофи. У ці дні люди особливо схильні до стресових ситуацій, тому намагайтеся максимально обмежити себе від ділових зустрічей і важливих справ.

23 квітня можна почати нову справу або дати старт новому проекту, але не чекайте швидких результатів.

За словами астрологів, молодик найбільше вплине на представників трьох знаків Зодіаку - Овнів, Львів і Водоліїв.

Овни повинні бути готовими до того, що Новий місяць вплине на багато сфер їхнього життя. У четвер у представників цього знаку Зодіаку буде приплив сил, тому на першу половину дня потрібно планувати все найважливіше. Поділіться своєю енергією з близькими людьми, і тоді вам точно пощастить!

На Левів молодик справить тільки позитивний вплив. У цих людей загостряться розумові здібності, і до них почнуть приходити геніальні ідеї. Записуйте все, що спадає вам на думку, будуйте плани, і удача обов'язково буде на вашій стороні.

Водолії зможуть 23 квітня завершити старі справи і закрити важливі питання. Місяць не буде настільки їх підтримувати, як Овнів і Левів, але назвати цей день невдалим для Водоліїв не можна. Проявіть наполегливість та ініціативність, і у вас все вийде.

Раніше повідомлялося, чому у Новий місяць біоенергетики радять прибирати з вікон всі кімнатні квіти і закривати штори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ