Нова варіація салату “Мімоза“: покроковий рецепт страви для гурманів

Автор: Оксана Житнюк

Салат "Мімоза" знайомий всім нам з дитинства, і деяким він вже дещо набрид. Але ми пропонуємо згадати про цю страву, зробивши її більш пікантною. В цьому нам допоможе нова варіація рецепту салату "Мімоза".

Нова варіація салату “Мімоза“: покроковий рецепт страви для гурманів - today.ua

Нотки яблучної кислинки, легка солодкість кукурудзи і солонувата риба - саме це поєднання зробить страву надзвичайно смачною та цікавою.

Вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • рибні консерви - 200 г;
  • яйця - 4 шт.;
  • кукурудза - 100 г;
  • яблуко - 1 шт.;
  • червона цибулина - 1 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • майонез - 25 г;
  • яблучний оцет - 2 ст. л.
  • зелень - за смаком.

Спочатку наріжте дрібним кубиком картоплю і моркву. Змішайте їх в окремій мисці, заливши майонезом і присипавши зеленню. Посоліть суміш за смаком і утрамбуйте на дно.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Злийте рідину з консерви і викладіть рибу шматочками на перший шар, притискаючи виделкою. Зверху змастіть невеликою кількістю майонезу.

На крупній тертці натріть яблуко. Краще брати зелене, з кислинкою. Злийте зайвий сік, перекладіть в окрему ємність, залийте водою з ложкою яблучного оцту та залиште на 10 хвилин.

Потім злийте воду і підсушіть яблука серветками. Те ж саме зробіть із цибулею. Викладіть ці продукти наступним шаром і також змастіть майонезом.

Варений білок подрібніть на крупній тертці. Потім додайте кукурудзу. Змастіть готовий салат жирним шаром майонезу. Терті жовтки знадобляться для прикраси.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Бажано, щоб салат постояв у холодильнику одну ніч. При подачі можна прикрасити рубаною зеленню і кукурудзою.

Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт овочевого салату з тунцем.

Головне