Today.ua

Ніжні голубці в мультиварці: рецепт популярної страви з курячим фаршем

Голубці можна готувати по-різному: з рисом, гречкою, грибами, овочами, м'ясом...Тим, у кого в господарстві є мультиварка, впоратися з цією стравою буде набагато простіше. Приготування не займе багато часу, а результат перевершить всі очікування. Достатньо підготувати всі необхідні інгредієнти, і з радістю готуйте голубці за нашим рецептом.

Рецепт голубців в мультиварці

Інгредієнти:

Фарш курячий – 600 г
Морква – 1 штука
Цибуля – 1 штука
Капуста – 800 г
Вода – 300 мл
Рис (круглий) – 400 г
Сметана – 5 ст. л.
Кетчуп – 2 столові ложки (можна замінити томатом)
Перець, лавровий лист, сіль, цукор, зелень – за смаком

Щоб приготувати голубці в мультиварці, для початку дрібно наріжте овочі і натріть на тертці моркву.

Потім промийте рис, краще беріть круглий, і на 3 хвилини залийте його окропом.

Окремо в мисці змішайте фарш з рисом і овочами. Щоб страва була більш ніжною, радимо спробувати курячий фарш. Капусту також необхідно дрібно нарізати. У ледачих голубцях шарф не потрібно загортати в капусту, його змішують з іншими інгредієнтами.

Приготуємо соус. Для цього змішуємо кетчуп зі сметаною, додаємо приправи і сіль за смаком.

Сформуйте з фаршу кульки та викладіть їх у чашу мультиварки. Залийте ліниві голубці томатною заправкою.

Увімкніть режим "Тушкування" на 30-40 хвилин і закрийте кришку мультиварки. Коли голубці будуть готові, поставте їх на півгодини в режим "Томління".

Страва готова! Перед подачею на стіл голубці можна прикрасити зеленню і сметаною.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати соковиті голубці з гречкою у формі равлика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ