Today.ua

Неадекватний пасажир у потягу побив працівника “Укрзалізниці“

У п'ятницю, 8 березня, пасажир розпочав бійку у поїзді Інтерсіті №763 Київ-Одеса зі стюардом, в результаті чого провідник отримав тілесні ушкодження - йому пошкоджено частину вушної раковини. Про це у Фейсбуці повідомив заступник начальника департаменту пасажирських перевезень далекого прямування УЗ Олександр Красноштан.

За словами Красноштана, працівника "Укрзалізниці" було госпіталізовано.

На станції Козятин Вінницької області зловмисника було затримано співробітниками правоохоронних органів, які були викликані на інцидент.

Такоє в УЗ поінформували, що будуть робити все необхідне для того, щоб негідник був покараний згідно із законом.

Зазначений прикрий випадок стався тому, переконані в УЗ, що у поїздах наразі відсутній супровід поліції, тому зловмисники відчувають свою безкарність та творять, "що їм заманеться".

На запити "Укрзалізниці" МВС надає лише відписки, а Нацполіція пропонує "купити" у них послуги охорони, наголосив Красноштан.

Утім, як запевняють у перевізника, на залізниці не потрібно нічого і нікого охороняти, а лише необхідно забезпечити силами поліції чи національної гвардії громадський порядок у пасажирських поїздах, які є "публічним місцем".

У свою чергу, користувачі у коментарях зазначили на нагальній необхідності охорони у потягах не тільки далекого спрямування, а й міжміських "електричках", де рівень неадекватних пасажирів "зашкалює".

Нагадаємо, раніше у потязі № 133/134 сполученням Івано-Франківськ – Миколаїв, невідомі вибили камінням вікна у вагонах, який під’їжджав до станції "Бердичів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ