Today.ua

“Не бачили 8 місяців“: Марічка Падалко показала зворушливу зустріч із чоловіком-військовим

Марічка Падалко зняла на відео довгоочікувану та абсолютно несподівану зустріч своїх дітей із чоловіком, який служить у ЗСУ. Єгор Соболєв не був удома більше 8 місяців.

Багатьом українським сім'ям довелося розлучитися – чоловіки та жінки служать в армії, стоять на фронті, захищаючи майбутнє нашої країни та дітей. Чоловік успішної української ведучої Марічки Падалки теж захищає Україну та надовго їде від своїх рідних.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка телеканалу 1+1 опублікувала відео, показавши своїх дочок, які помічають на залізничному вокзалі свого батька. Як розповіла, ведуча, 14-річна Марія та 12-річна Катерина знали, що їх зустріне на вокзалі мама з братом, але про появу батька навіть не здогадувалися.

"Дівчата 8 місяців не бачили батька. Вони знали, що на вокзалі в Києві ми їх зустрінемо з Міхою (син Падалки – примітка Редактора), але навіть не здогадувалися, що Єгора (чоловік Падалки – примітка Редактора) вчора викликали до Києва буквально на два дні забирати дрони. Дива трапляються. Тому День Батька в нас сьогодні", - зазначила Марічка.

Шанувальники висловили свою радість за зіркову сім'ю, бажаючи, щоб усі батьки повернулися додому та возз'єдналися зі своїми дітьми здоровими та неушкодженими.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

"Плачу і ридаю. Щоб усі дочекалися своїх батьків", "Боже бережи вашого папочку і всіх, хто захищає нашу землю", "Яка радість. Щастя вам і більше таких ось радісних моментів", "Хай Бог оберігає, щоб мужній тато завжди був поряд, щоб повернувся живим і неушкодженим", - пишуть фоловери у коментарях.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала старшу доньку на день її 14-річчя - дівчинка росте маминою копією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ