Today.ua

Наталю Могилевську розкритикували за підтримку Зеленського

Популярна українська співачка Наталя Могилевська опублікувала на своїй сторінці в Instagram коротке відео, під яким розповіла про несподівану появу президента України Володимира Зеленського на зйомках програми "Ліга сміху" в Харкові. У коментарі під публікацією Могилевська назвала новообраного президента "татом", чим обурила багатьох своїх підписників.

"Тато вдома! Президент вчора нас усіх здивував появою на сцені "Ліги Сміху". Був просто фурор! Вітаю Женю Кошового з новою роллю. Вчора була нереальна гра!,- написала під своїм відео Могилевська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Тато вдома! ❤️ Президент вчора нас усіх здивував появою на сцені Ліги Сміху. Був просто фурор! Вітаю Женю Кошового з новою роллю. Вчора була нереальна гра! #лигасмеха #наталія могилевська #Зеленський #владимирзеленский #лігісміху #ятанцевала #президентукраины2019 #гумор #сміх #смехдослез

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

"Тато? Наташа, ви зараз це серйозно?", "Мда, я була про вас кращої думки", "В країні війна, хлопці потрапили в полон... а йому весело. Наталя, включайте вже мозок! Є чому радіти?", "Важливіше справ у президента немає, пипець", "Наташа, як це можна підтримувати?" "Краще б запитали про призначення людей Януковича на держпосади, продюсера кварталу в СБУ, про кортеж з 6 машин і автобус з поліцією, а ще про референдум з Росією. От що було би смішно! Як можна це підтримувати?" - написали обурені фанати.

Як відомо, Наталя Могилевська стала зірковим тренером 5-го сезону Слобожанської "Ліги Сміху", спробувавши себе в новому амплуа. Кілька місяців тому співачка переїхала до Харкова, щоб тренуватися зі своєю командою.

На днях Могилевська поділилася фото, зробленими під час випуску програми, на яких вона позує в шкіряному костюмі, що складається з топу без рукавів і вкорочених штанів. Свій образ зірка доповнила чорними чобітками і смугастою жилеткою з довгою бахромою.

Раніше Наталя Могилевська в одному з інтерв'ю розповіла про свій перший офіційний шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим і про причину своїх розлучень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ