Today.ua

На Троєщині у під'їзді знайшли повішеного чоловіка

Сьогодны зранку, 4 березня, у Києві в під'їзді одного з житлових будинків на Троєщині знайшли повішеного чоловіка. Про це повідомила прес-офіцер Нацполіціі Голосіївського району Києва Наталя Федоровська.

Відомо, що труп чоловіка знайшли у під'їзді житлового будинку на Троєщині.

"За попередніми даними, чоловіка знайшли повішеним на шостому поверсі четвертого під'їзду по вулиці Милославській. Зараз допитуються свідки, документів при чоловікові не було, попередньо встановлено, що він 1965 року народження. Офіційна причина смерті буде відома після судово-медичної експертизи", - розповіла прес-офіцер Нацполіціі.

Вона наголосила, що труп чоловіка в під'їзді виявила жінка, яка раніше з ним проживала.

За попередньою інформацією відомо, що це його дружина, адже вона надала поліції свідчення про їхній шлюб, чи були вони розлучені - наразі невідомо.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство".

Нагадаємо, раніше у Києві мати викинула новонароджену дитину. Так, у неділю, 3 березня, в Києві на вулиці Фрометівській, що в Голосіївському районі, знайшли труп немовляти. Попередньо, це дівчинка. Тіло дитини лежало біля гаражів, де йде будівництво. Немовля виявили перехожі близько о 8.30, які і викликали поліцейський наряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ