Today.ua

На Херсонщині сталася смертельна ДТП: один чоловік загинув, четверо у лікарні

У суботу ввечері, 13 квітня на об’їзній дорозі міста Олешки у напрямку Голої Пристані в Херсонській області сталося зіткнення двох автомобілів. В результаті ДТП одна людина загинула. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

На місці аварії правоохоронці з’ясували, що 44-річний водій легкового автомобіля "Volvo" під час обгону вантажівки не впевнився в безпечності маневру та здійснив зіткнення з автомобілем "ЗАЗ Forza", який рухався назустріч.

У результаті транспортної пригоди водії обох автомобілів та два пасажири автомобіля "Volvo" були доставлені в Олешківську районну лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

Ще один пасажир "Volvo" в результаті отриманих травм помер на місці пригоди.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Нагадаємо, українцям показали, в яких умовах утримується винуватиця ДТП у Харкові Олена Зайцева. У приміщенні є телевізор, електричний чайник, вода, душ, туалет і засоби особистої гігієни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ