Today.ua

На Донбасі на один день закриють КПВВ “Новотроїцьке“: названо причину

На Донбасі в неділю, 17 березня, закриють КПВВ «Новотроїцьке». У цей день не проводитиметься пропуск громадян через лінію розмежування. У штабі Операції об'єднаних сил (ООС) на сторінці в "Фейсбуці" повідомляється. що КПВВ "Новотроїцьке» закриють на один день у зв'язку з проведенням робіт по його реконструкції. Громадян просять врахувати цю важливу інформацію при плануванні своїх поїздок.

У штабі ООС відзначили, що в даний момент на КПВВ «Новотроїцьке» вже змонтовано нові модулі для проведення паспортного і фіскального контролю, завершено будівництво місць укриття і навісів-накопичувачів для людей, які перетинають лінію розмежування. А 17 березня на пункті пропуску будуть встановлювати вже змонтовані конструкції, підключати їх до мереж електро- та водопостачання. Планується проведення монтажних робіт підвищеної небезпеки з залученням важкої спецтехніки.

Проведення повного обсягу запланованих заходів з облаштування КПВВ «Новотроїцьке» дозволить створити більш комфортні умови для перетину лінії розмежування в будь-який час року і збільшити його пропускну здатність.

У штабі ООС також нагадали, що в серпні 2018 року відбувалась модернізація КПВВ «Станиця Луганська».

Раніше командувач ООС Сергій Наєв повідомив, що військовослужбовці-учасники Операції об’єднаних сил (ООС) зможуть проголосувати на виборах президента України 31 березня, але тільки на виборчих дільницях. Пересувні урни для голосування спеціально привозити на передову не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ