Today.ua

На Ані Лорак круто “наїхала“ міграційна служба РФ: співачка не афішувала свої доходи

Ані Лорак, яка останнім часом живе і гастролює в Російській Федерації, як і раніше, залишається громадянкою України. Втім, це не заважає їй заробляти в Росії дуже пристойні гроші. І нещодавно українською співачкою вельми зацікавилася Федеральна міграційна служба, повідомляє телеграм-канал Mash.

Як з'ясувалося, у зірки є свій бізнес не лише в Україні, але і в Росії. Там у неї донедавна існувала компанія "Ані Лорак Продакшн", в яку йшли доходи від її концертів в РФ.

Ці доходи ділилися навпіл між колишнім чоловіком співачки Муратом Налчаджіоглу і самої Кароліною. Проте зірка оформила розлучення з батьком її доньки Софії ще на початку 2019 року. А вже в середині минулого року вся Москва пліткувала про її роман з молодим саунд-продюсером Єгором Глєбом. Тому не дивно, що співачка вирішила забрати у колишнього чоловіка його частину доходу від компанії.

Задля цього Ані Лорак оформилася в РФ індивідуальним підприємцем, що дозволило їй перевести "Продакшн" у своє одноосібне підпорядкування. Однак при переоформленні компанії у співачки виникли складнощі з Федеральною міграційною службою. Виявляється, служба не була поінформирована про те, які контракти та на які суми укладає на їхній території громадянка сусідньої держави.

Як співачці вдалося владнати цю проблему, невідомо. Та й чи вдалося владанати взагалі - теж іще питання.

Тим часом, колишній чоловік Кароліни теж, судячи з публікацій у Мережі, не бідує і не нудиться самотністю. Після розлучення Мурат Налчаджіоглу не поїхав додому в Туреччину, а залишився в Україні, де у нього вже є свій бізнес. Він представляє в Україні турецьку компанію Farmasi, яка виробляє і продає косметику. А нещодавно Мурат засвітився в Instagram у компанії ефектної блондинки. Правда, хто вона йому, близька подруга чи просто партнер по бізнесу, чоловік не повідомляє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ