Today.ua

Може серйозно нашкодити здоров'ю: в поєднанні з чим не можна пити каву

Кава - це напій, з якого починається ранок багатьох людей у всьому світі. Але мало хто знає, що кава на сніданок може бути дуже шкідливою, якщо поєднувати її з певними продуктами.

Так, дієтологи заявили про небезпечний вплив кави на організм при вживанні її з їжею. Як виявилося, кава може значно посилити негативний ефект "поганої" їжі, якщо вживати їх разом.

Зокрема, за словами фахівців, жирні та солодкі страви, яких дуже багато в раціоні сучасних жителів міст, негативно впливають на стан травної та серцево-судинної системи. Вчені наголосили, що при вживанні кави одночасно з не дуже корисною їжею негативний вплив і напою, і жирних або солодких продуктів буде посилюватись.

Як відомо, після будь-якого прийому їжі навіть у абсолютно здорових людей суттєво підвищується рівень цукру в крові. А у випадку, якщо після щільного обіду ви ще й вип'єте чашечку кави, цей показник досягне переддіабетного рівню. Це означає, що ризик захворіти на цукровий діабет при такому харчуванні буде досить високим.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як кава може змінити ваше сексуальне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ