Today.ua

Морозиво допомагає худнути: Мадонна розкрила секрет

Влітку у спеку ми вживаємо більше низькокалорійної їжі, ягід і фруктів, а також п'ємо багато води, що в комплексі сприяє природному зниженню ваги. Крім того, влітку ми робимо в середньому на 25% більше кроків на день, ніж в холодні місяці. А для тих, хто любить солодке, в теплу пору року є прекрасна альтернатива - дієта на морозиві.

Прийнято вважати, що від морозива гладшають. Але, наприклад, американська співачка Мадонна не втомлюється повторювати у своїх інтерв'ю, що дієта, основана на морозиві, допомагає їй худнути та зберігати гарну фігуру.

Перед початком такої дієти потрібно, насамперед, запастися водою, ну і, власне, морозивом. Більше не можна нічого пити і їсти. Дотримуватися такого харчування можна максимум 3 дні. За цей час можливо скинути від 1 до 3 кілограм.

Переваги дієти на морозиві:

При такій дієті намагайтеся "налягати" на сорти морозива з найменшим вмістом жиру і цукру. А сортам морозива з печивом і різними добавками у вигляді горіхів шоколаду або карамелі, скажіть «ні».

Раніше дієтологи розповіли, як схуднути на гречаній дієті. Головний секрет схуднення полягає в правильному способі приготування цієї крупи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ